Elektro

Wij verzorgen elektrische installaties voor woningen en bedrijven.Zowel voor nieuwbouw als verbouwingen of renovatie.
Inrichting voor winkels, restaurants en bedrijven.Gebruikte materialen zijn van betrouwbare merken en dragen steeds het nodige keurlabel.

Uiteraard wordt de volledige installatie gekeurd door een erkend organisme en ontvangt u een uitgetekend uitvoeringsplan. Als erkend partner van Electrabel regelen wij voor u alle nodige aanvragen en papierwerk.

Naast de klassieke elektrische installaties installeren wij ook datanetwerken en telefooninstallaties met steeds dezelfde zin voor perfectie.Toegangscontrole wordt met de dag belangrijker.
Met een goede videofonie-installatie kan u zien wie aan de deur belt of zelfs wie in de loop van de dag aan de deur is geweest. De nieuwe digitale techniek vereenvoudigt sterk de bekabeling zodat renovatie van bestaande parlofooninstallaties kinderspel wordt !

Ter beveiliging van woning of winkelruimte plaatsen wij voor u de complete camerabewaking.Zwart/wit of kleurencamera's voor elke toepassing. Richtbaar, auto-iris,breedhoek, nachtkijkers, binnen, buiten, verborgen,.... voor elke toepassing hebben wij een camera voor u.

© dewaeleandy 2012 - Disclaimer - Algemene voorwaarden